Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Kapcsolat: +36-53-571-114 | kisker@airlink.hu
Wireless-Bolt

Shelly Qubino WAVE PRO 1PM okosrelé, fogyasztásmérővel, Z-W

Ár: 23.621 Ft+Áfa (Br. 29.999 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
ALL-REL-WAVEPRO1PM
Rövid leírás:

A Shelly Qubino Wave Pro 1PM egy Z-Wave technológiát használó, DIN-sínre szerelhető, fogyasztásmérős okos kapcsolómodul, mely jól integrálható számos Z-Wave hub-al és átjáróval. Nagyfokú kompatibilitása ideális választássá teszik mind a lakossági, mind a közületi felhasználásra.

A Z-Wave 800-as sorozatú eszköz az energiahatékonyságra, a biztonságra és a könnyű használatra helyezett hangsúlyával mind okosotthonok, mind a közületi létesítményautomatizálás egyik csúcskategóriás megoldása.

Termékleírás

Tedd okosabbá otthonodat a Shelly Qubino Wave Pro 1PM segítségével, amely az okosotthon automatizálás legjobb megoldása. Ez a fejlett relé kapcsoló hatékony vezérlést és monitorozást biztosít az elektromos készülékeid számára, biztosítva a kényelmet, biztonságot és energiatakarékosságot.

 

Főbb jellemzők:

  • Kompakt dizájn: A Shelly Qubino Wave Pro 1 PM könnyen elfér a meglévő falikapcsolók vagy konnektorok mögött, így ideális választás a zökkenőmentes integrációhoz az otthoni dekorációval.
  • Valós idejű energiafigyelés: Kövesd nyomon energiafogyasztásodat valós időben. A készülék pontos méréseket biztosít, segítve az energiaszámláid és a szénlábnyomod csökkentésében.
  • Távoli vezérlés: Használd a Shelly alkalmazást készülékeid távoli vezérléséhez bárhonnan a világon. Kapcsold be vagy ki a lámpákat, ütemezd az üzemelést, és hozz létre egyéni jeleneteket a nagyobb kényelem és biztonság érdekében.
  • Hangvezérlés: Kompatibilis a főbb hangasszisztensekkel, mint az Amazon Alexa és a Google Assistant. Irányítsd készülékeidet egyszerű hangutasításokkal.
  • Túlterhelés és túlmelegedés védelem: A beépített biztonsági funkciók biztosítják készülékeid és otthonod védelmét az elektromos veszélyektől. A relé kapcsoló automatikusan kikapcsol túlterhelés vagy túlmelegedés esetén.

 

Integráció és kompatibilitás:

A Shelly Qubino Wave Pro 1 PM zökkenőmentesen integrálható különböző okosotthon rendszerekkel, így sokoldalú kiegészítője lehet az okosotthon beállításaidnak. Kompatibilis:

  • Z-Wave hálózatok: Könnyedén hozzáadhatod a készüléket meglévő Z-Wave hálózatodhoz, hogy fokozd az interoperabilitást más Z-Wave minősített eszközökkel.
  • Okosotthon platformok: Működik a népszerű okosotthon platformokkal, mint a SmartThings, Home Assistant és a Fibaro, lehetővé téve komplex automatizálási rutinok létrehozását.
  • Hangasszisztensek: Amint említettük, támogatja az Amazon Alexa és a Google Assistant szolgáltatásokat a kényelmes hangvezérlés érdekében.

 

Műszaki adatok:

  • Tápellátás: 110-230V ±10% 50/60Hz AC
  • Maximális terhelés: 10A (ohmos)
  • Vezeték nélküli protokoll: Z-Wave Plus
  • Hatótávolság: Legfeljebb 50 méter kültéren és legfeljebb 30 méter beltéren
  • Méretek: 41 x 36 x 16 mm

 

Telepítés és beállítás:

A Shelly Qubino Wave Pro 1 PM telepítése egyszerű, és bármely képzett villanyszerelő elvégezheti. Kövesd a használati útmutatóban található lépésről-lépésre szóló útmutatót a problémamentes beállításhoz. A telepítés után használd a Shelly alkalmazást a készülék konfigurálásához, ütemezések beállításához és az energiafogyasztás monitorozásához.

 

További információk

Áttekintés
Gyártó

Shelly

Vezérelt (/mért) áramkör
Fogyasztásmérés

igen

Áramkörök száma

1

Támogatott protokollok
Z-Wave

Z-wave 800

Egyéb
Kommunikációs protokollok

Z-Wave

Garancia

szavatosság

Termék típusa

fogyasztásmérő, kapcsolórelé

Méretek

6,9 × 1,9 × 9,4 cm